Pimerjava pred in po uporabi

Celulit


Razlike v pigmentaciji

Strije

Strije nastanejo zaradi prehitre rasti kože, pri čemer koža zaradi pomanjkanja kolagena in elastina razpoka. Strije so ena izmed nepravilnosti na koži, ki jih iglični valjček najučinkoviteje odpravi. Rezultati se tukaj pokažejo že zelo hitro in ker se strije večinoma pojavljajo v predelih z več kože, jih je mogoče s pomočjo mikroiglic zelo hitro odpraviti. Na tisoče ljudi je že odpravilo strije s pomočjo igličnega valjčka in kaj je pri tem najlepše... Iglični valjček strije odstrani za vedno!

Brazgotine kot posledica aken in ostale globoke brazgotine

Akne lahko kožo poškodujejo in kot posledica za njimi ostanejo brazgotine. Akne ustvarijo jamičaste brazgotine, po obrazu in ostalih delih telesa. Uporaba mikroiglic omogoči, da se jamičaste brazgotine zgladijo z ostalo površino kože. Pri tem bodite pozorni, da izberete pravilno dolžino mikroiglic za zdravljenje tovrstnih brazgotin.

Gubice

Iglični valjček je odličen pripomoček, če želite pomladiti vašo kožo. Še boljše rezultate boste dosegali s hkratno uporabo kremic proti gubicam. Iglični valjček bo tako še povečal učinkovitost in delovanje teh krem na vaši koži. Beauty-Roller bo takorekoč zavrtel čas nazaj že po prvi uporabi.

Brazgotine

Glede na globino in starost brazgotine boste videli dramatično izboljšanje že po nekaj dneh. Pri zelo globokih brazgotinah se priporoča hkratna uporaba krem proti brazgotinam, kar bo pripomoglo k še večjemu učinku.

 

Zdravljenje plešavosti

Beauty-roller vam ne more omogočiti, da boste imeli ponovno popolnoma poraščeno lasišče, lahko pa vam pomaga pri obnovi in spodbujanju lasnih mešičkov, ki še niso popolnoma izumrli (kot npr. regaine in minoxidil)

Kozmetične aplikacije

Pri uporabi kozmetičnih izdelkov na vaši koži jih prodre v nižje plasti kože le 0,3%. Ostalih 99,7% je izgubljenih na površini kože. Iglični valjček vam tako omogoča, da kozmetični izdelki skozi mikrokanale prodrejo globlje v kožo in tako drastično povečajo njihov učinek.

 

NAROČI ZDAJ!

Zagotovite si gladko in zdravo kožo brez strij, brazgotin, celulita in ostalih nepravilnosti. Nič še ni izgubljeno, začnite z uporabo Beauty-Rollerja ŽE DANES!!!