Pogoji poslovanja

OSNOVNI PODATKI PRI NAKUPU

 • Lastnik spletne trgovine www.beauty-roller.si je podjetje BELOVED d.o.o., Jezdarska ulica 8a, 2000 Maribor, davčna št.: SI65892267, ki je tako registrirano za opravljanje dejavnosti pod šiframi 47.910. Okrožno sodišče: Maribor.
 • Nismo zavezanec za DDV
 • V spletni trgovini www.beauty-roller.si kupujete brez rizika. Vsi izdelki so predstavljeni z osnovnimi podatki, slikami in opisom.
 • Želen artikel dodate v nakupovalno košarico, kjer sledite postopkom potrjevanja in na koncu vpis vaših podatkov.
 • Za vsa vaša oddana naročila vam naknadno po e-pošti pošljemo e-pošto s pregledom in potrditvijo vašega naročila.
 • Spletna trgovina www.beauty-roller.si si pridržuje pravico do napak pri slikah prodajnih artiklov.


O PIŠKOTKIH

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik ob obisku spletne strani. Tako vas spletna stran prepozna, si z njim zapomni podatke o vašem obisku in vam omogoči prijazno ter enostavnejšo spletno storitev. S pomočjo piškotkov prilagajamo vsebino na naši spletni strani, si zapomnimo vaše preference in beležimo obisk naše spletne trgovine. Brskanje po naši spletni strani/trgovini je s piškotki prijetnejše, hitrejše in predvsem učinkovitejše.
Piškotki so sestavni del sodobnih spletnih strani in sami po sebi niso škodljivi, ne vsebujejo virusov ali kakšne drugačne zlonamerne kode.
Piškotki upravljavcu spletne strani ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki se zberejo na tak način preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.
Za potrebe naše spletne strani/trgovine uporabljamo SEJNE PIŠKOTKE. Ti so nujni za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin ter poskrbijo za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotki se izbrišejo, ko uporabnik odide s spletne strani.
Vrste piškotkov
Urad informacijskega pooblaščenca deli piškotke predvsem glede na invazivnost:
-  Začasni ali sejni piškotki
-  Trajni ali shranjeni piškotki
-  Lastni piškotki
-  Drugi piškotki
Vsaka vrsta piškotkov se v zakonodaji in smernicah pooblaščenca obravnava drugače, kar lastnikom spletnih strani in spletnim razvijalcem otežuje doseganje skladnosti z Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1) in predvsem nalaga, da se morajo o problematiki zasebnosti piškotkov podrobno podučiti, ter o uporabi le-teh osveščati tudi svoje spletne obiskovalce. V primeru invazivnejših piškotkov pa morajo od obiskovalcev pridobiti soglasje za njihovo uporabo.
Kako upravljati s piškotki?
Večina spletnih brskalnikov omogoča, da nastavite vaše piškotke. Piškotke lahko zavrnete ali jih sprejmete s funkcijo, ki je že vgrajena v spletne brskalnike. Piškotke lahko tudi izbrišete s pomočjo vašega brskalnika pod MOŽNOSTI > ZASEBNOST > ODSTRANI POSAMEZNE PIŠKOTKE.

Piškotki, ki jih uporabljamo na naši strani:

 

Piškotek

Namen

Gostitelj

Veljaven do:

631de40d77cd73de4c320ad1326075fc

Sejni piškotek

www.beauty-roller.si

do konca seje

 


DOSTAVA IN STROŠKI DOSTAVA

 • Naročeno blago vam dostavi Pošta Slovenije in sicer po sledeči tarifi 3,99 € .
 • Blago vam dostavimo najkasneje v roku 4 delovnih dni.
 • V primeru nezmožnosti dostave blaga v 4 delovnih dneh vam sporočimo novi rok dobave ali vam vrnemo vplačani znesek nazaj na vaš TRR.
 • Pri nakupu naših artiklov sistem avtomatsko preračunava stroške dostave in stroške plačila po povzetju.


PLAČILO

 • Kupcem omogočamo plačilo ob prevzemu.


CENE ARTIKLOV

 • Cene v spletni trgovini so variabilne in se lahko spreminjajo ter veljajo na dan oddanega naročila.
 • DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1.
 • Akcijske cene veljajo samo do poteka določenega roka.
 • Trenutna akcijska cena velja do preklica.

VRAČILO BLAGA

Kupcu pripada pravica, da nam zaradi kakršegakoli razloga vrne blago v 45 dni od prevzema. Zadošča, da nas v roku 14 dni po prevzemu blaga obvestite na e-mail naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. , blago pa nam nato vrnete v roku 30 dni. Kupec je v tem primeru dolžan nositi stroške, ki nastanejo ob vrnitvi blaga. Blago morajo biti nerabljeno, nepoškodovano in zapakirano. Zavrnjenemu blago mora biti priložen račun. Ponudnik vrne celotno odkupnino v roku 15 dni. Z našo garancijo o zadovoljstvo, lahko izdelek pravtako vrnete v roku petih dni od dneva prejetja blaga, če z njegovo uporabo niste zadovoljni. V tem primeru stroške poštnine v vrednosti 3,99 eur plača kupec.

ZASEBNOST PODATKOV

Obvezujemo se varovati vaše osebne podatke poslane pri naročilu v skladu z zakonom o varovanju osebnih podatko.

ARHIVI

Sklenjene pogodbe in računi med naročnikom in prodajalcem so arhivirani na sedežu podjetja Rok Gričnik s.p., Vodovodna 18, 2352 Selnica ob Dravi. Kupec lahko pridobi kopijo z zahtevo na elektronski naslov:  info@ beauty-roller.si

UVELJAVLJANJE STVARNE NAPAKE

 • Vse zahtevke za uveljavljanje stvarne napake je potrebno poslati pisno priporočeno preko navadne pošte, kjer morajo biti natančno navedeni podatki kupca, številka našega izdanega računa in vzrok poškodbe.
 • Kupec nam je dolžan najkasneje v roku 2 mesecev po nastanku stvarne napake sporočiti zahtevek za uveljavitev stvarne napake.
 • V roku 8 dni po prejemu zahtevka za uveljavitev stvarne napake, pisno sporočimo odgovor in nadaljna navodila.
 • V primeru odobrene zahteve za uveljavitev stvarne napake, smo vam primorani zamenjati reklamacijski izdelek, ali pa vrniti celoten znesek za blago, kateri je enak vrednosti nakupa.


GARANCIJA

 • Spletna trgovina izda za kupljene artikle najmanj enoletno garancijo, ki velja od dneva nakupa. Ta garancija se nanaša na vse okvare, za katere se lahko dokaže, da so jih povzročile pomanjkljivosti v materialu in izdelavi, ki so obstajale v času dobave.
 • V spletni trgovini www.beauty-roller.si bomo izdelke zamenjali z novimi.
 • Kupljeni artikli vsebujejo račun in navodila za uporabo.
 • Po zakonu mora spletna trgovina  www.beauty-roller.si rešiti garancijo najkasneje v roku 45 dni.
 • Izdelki, ki so odobreni v okviru garancije, postanejo last podjetja Beloved d.o.o.


TEHNIČNI KORAKI NAROČEVANJA

 • Kliknete na ikono Košarica, kjer se vam izpiše naročen artikel, kjer ga Dodate ali Zavržete iz košarice s klikom na omenjena gumbka.
 • Prikaže se vam tabela z naročeni artikli, kjer lahko s klikom na gumbek Spremeni količino spreminjate količino, s klikom na Na blagajno nadaljujete s procesom naročila, s klikom Izprazni košarico izbrišete želene artikle v košarici ali pa s klikom Nadaljuj nakupovanje nadaljujete med izbiranjem in naročanjem novih artiklov.
 • V primeru da izberete gumbek Na blagajno, vas sistem vodi do vpisa vaših podatkov, kateri so potrebni za izstavitev računa in pa nujno potrebni za dostavo.
 • V polja vpišete vaše podatke, vsa polja označena z * so obvezna in nujno potrebna za pravilno oddajo naročila. Ko vpišete vse vaše podatke lahko izbirate tudi z možnostjo, da se vam blago dostavi na drug naslov, kar ustrezno označite s kljukico. Prav tako je potrebno izbrati ustrezno plačilno metodo ter vpisati zaščitno kodo za zaščito pred zlorabo osebnih podatkov. Na samem koncu je potrebno označiti, de se strinjate s pogoji poslovanja.
 • V primeru, da ste vtipkali vse podatke, lahko s klikom na gumbek Zaključi naročilo, oddate naročilo na naročniški sektor spletne trgovine www.beauty-roller.si, v primeru, pa da naročila ne želite oddati kliknite na gumbek Preklic.
 • Po uspešnem oddanem naročilu, vam bo izpisana naročilnica z vsemi podatki in naročenimi artikli, katere ste v samem procesu naročanja vtipkali in označili. Naročilnico lahko natisnete in/ali shranite. En izvod naročilnice bo posredovan na naročniški sektor spletne trgovine www.beauty-roller.si, drug izvod pa na vaš e-mail naslov, kateri je bil vnesen v fazi naročevanja.

 

NAROČI ZDAJ!

Zagotovite si gladko in zdravo kožo brez strij, brazgotin, celulita in ostalih nepravilnosti. Nič še ni izgubljeno, začnite z uporabo Beauty-Rollerja ŽE DANES!!!